Foto aan de muur? Breng leven in je huis met unieke luchtfoto’s!

Wil je graag een unieke foto aan de muur? Wat een gaaf idee! Heb je dan ooit al eens gedacht een drone fotografie? Dit levert vaak bijzonder plaatjes op doordat de foto’s vanuit de lucht zijn genomen. Hierdoor bekijk je dingen vanuit een ander perspectief en dat levert geweldige foto’s op. Om je een aantal ideeën te geven delen we hieronder 3 leuke tips voor drone foto’s aan de muur.

  1. Luchtfoto eigen woning

Een leuk idee voor een foto aan de muur is een luchtfoto van je eigen woning. Zeker als je over een luxe villa met zwembad, een groot perceel of ene bijzondere tuin beschikt. Hoe leuk is het als je gasten verwelkomt en kunt tonen hoe jouw huis er van boven uitziet? Dit is absoluut een leuk gespreksonderwerp en bovendien is het super gaaf om zo’n foto aan de muur te hebben!

  1. Foto van jouw geliefde vakantiebestemming

Ga je graag op vakantie en heb je één bestemming die een bijzonder plekje in je hart heeft en je het liefst morgen nog naar toe gaat? Dan kan het een leuk idee zijn om deze vakantiebestemming in huis te halen! Bijvoorbeeld met een unieke luchtfoto! Bijvoorbeeld van de stranden op Sardinië, het heuvellandschap van Toscane of de bergen in Oostenrijk. Waar je ook voor kiest; de foto zal telkens weer een glimlach op je gezicht toveren!

  1. Kunstzinnige luchtfoto’s

Een ander leuk idee voor een foto aan de muur zijn kunstzinnige luchtfoto’s. Hiermee bedoelen we foto’s die op een speelse manier zijn genomen en waarbij gebruik is gemaakt van bepaalde patronen, die je normaliter niet ziet. Denk bijvoorbeeld aan een strandtekening van een meisje die omhoog wordt getrokken door een vlieger. Deze foto’s zijn met name leuk voor creatieve geesten die graag uit de box durven te denken en authentiek durven te zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *