Home » Over ons

Over ons

Bestellen

Na uw bestelling ontvangt u een email met daarin een overzicht van uw bestelde artikelen, beschikbaarheid, totaalbedrag, incl. B.T.W. en de verzendkosten. Levering vindt plaats na ontvangst van de betaling De betalingsmogelijkheden zijn:

  •  IDeal
  •  Mastercard
  •  Contant bij ophalen
  •  Overmaken op IBAN-nummer: NL73RABO0153958014

Uw betaling wordt per email bevestigd. Mocht u binnen 3 werkdagen na betaling geen bevestigingsemail van ons hebben ontvangen dan verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen.Onjuistheden in vermelde en/of verstrekte betaalgegevens dient u per omgaande aan www.info@tdecosfeer.nl te melden.

Verzending

Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling zo spoedig mogelijk klaargemaakt en verzonden. Dit geldt niet voor de handgemaakte artikelen die NIET op voorraad zijn. Deze hebben een langere levertijd. Indien producten onverhoopt een langere levering hebben, of niet meer leverbaar zijn, wordt u hiervan onmiddellijk op de hoogte gesteld(per email of telefonisch). Tdecosfeer zal zich inspannen om een vervangend/vergelijkbaar artikel beschikbaar te stellen. Hiervan word u per mail op de hoogte gesteld. Tdecosfeer zal met de grootst mogelijke zorg uw bestelling in ontvangst nemen en behandelen. Als plaats van levering geldt het adres dat u bij ons kenbaar heeft gemaakt.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@tdecosfeer.nl of via bijgeleverd herroepingsrechtformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. Tdecosfeer kan het herroepingsrecht van u uitsluiten indien wij dit duidelijk in het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, hebben vermeld. Het herroepingsrecht is uitgesloten op alle speciaal gemaakte en bestelde artikelen.